Imagine de preîncărcare

Lucyan Band

Formație evenimente Piatra Neamț
Lucyan Band

Lucyan Band, din insasi denumirea formatiei, reprezinta imbinarea placuta dintre voie buna si stralucire, transmitand cele mai puternice emotii celor care ii asculta. In viziunea noastra, o petrecere reusita depaseste granitele unui eveniment de calitate si aduce efervescenta. Dovada stau marturiile deosebit de frumoase ale oamenilor care ne-au ascultat in strainatate si in Romania, la evenimente ca: nunti, botezuri, aniversari, petreceri sau receptii.

Talentul, repertoriul flexibil si foarte variat (muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca si altele, la cererea dumneavoastra) ne pozitioneaza in topul vocilor de exceptie a muzicii de petrecere.

De-a lungul timpului, am reusit sa aducem culoare oricarui eveniment, independent de tematica acestuia, muzica noastra lasand amintirea unei stari de bine si surpriza unui public foarte antrenat de versatilitatea cu care abordam orice gusturi, oricat de speciale ar fi acestea. Formatia Lucyan Band interpreteaza cu suflet si energie piese celebre din toate stilurile muzicale: de la genul latino, dance, pop, jazz, blues, rock, pana la traditionala si foarte apreciata muzica populara romaneasca.

Pentru a va convinge, va rugam sa accesati paginile de galerie video sau galerie audio.

Daca nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica.

Emil Cioran

Site creat de Euro-Firms - S.C. Nemitanu Soft Vision S.R.L.
Inregistrare Domenii, Gazduire WEB, Realizari Site-uri, Oferte speciale la WebDesign